Ingefærøl

Ingefærøl fra mærket Naturfrisk For en forfriskning så populær, er det interessant at bemærke hvor mange misforståelser eksisterer om ingefær øl. Drikken, der opstod i midten af 1700-tallet i Yorkshire i England, blev først kendt som en gæret alkoholisk drik lavet af sukker, ingefær, vand og en starterkultur kendt som “ginger beer plant”. I dag er navnet “ginger beer” dog ret misvisende, da de fleste kommercielle ingefærøl blot er en læskedrik og indeholder ingen alkohol. Enkelte mærker, såsom Crabbie's, indeholder dog alkohol.

Selvom en ingefærøl ikke indeholder alkohol bliver ingefæren stadig fermenteret, hvor forskellen til ginger ale kommer, da ale ikke fermenteres. Den er en kulsyreholdig drik lavet på vand og ingefær. Fermenteringen gør at ingefærøl får en mere fremtrædende smag af ingefær.

Cocktails med ingefærøl

Ingefærøl kan f.eks. nydes i følgende cocktails:
Dark and StormyMoscow Mule


Gosling's Ginger Beer

Gosling's Ginger Beer. Gosling er firmaet, som er kendt for sin Gosling's Black Seal rom, der gør sig godt i en Dark and Stormy. Denne ingefærøl har de kreeret udelukkende med Dark and Stormy for øje, men alligevel har de formået at lave den perfekte ingefærøl til cocktails.



Kommentarer

Der er ingen kommentarer.

Tilføj kommentar